♥Jeg blir veldig glad om du legger igjen dine avtrykk , det blir også lettere for meg å finne deg ♥

fredag 4. februar 2011

Gustavianske møbler

Endelig fredag. 
Leser på flere av deres blogger at det ligger sykdom i heimene... er selv også i dårlig form, håper det blir annerledes etter en god natt søvn.

Hva syntes dere om dette??. 
Vi vurderer å kjøpe disse møblene. 
Nå hadde jeg egentlig denne gamle døren som skulle benyttes som sengegavel osv.. men her har jeg muligheten til å skape en helhet. Og det sminkebordet er jo bare nydelig..
Rommet er forholdvis stort, godt med lys med 3 hvite vegger og en med murstener. Dette byr på en utfordring men skaper også litt kontraster i rommet.
Tilbakemeldinger settes pris på.


God helg
Klem Elisabeth

5 kommentarer:

Unknown sa...

Hei ;o) Nyyydelig sminkebord! Ønske, ønske ;o) Klem E

hobbyvimsa sa...

Heisann!!

Rett og slett vakkert:)

Ha en fin helg!!

Klem Linda:)

Blåveispiken sa...

Hei:o) Så nydelige møbler! Falt også veldig for sminkebordet!!! Du trenger kanskje ikke alt ;o) Noen ganger kan det neste blir for gjennomført. Ville personlig gått for smikebordet og skapet. Også hadde jeg malt døra i en lignende grå farge og brukt den som gavl:o) Men det er nå min mening :o)

Tusen takk for middagstips. Hadde jeg fått tak i deigen hadde definitivt blitt vårruller! Har fått helt dilla på det...og jeg som ikke likte det før en gang.


Ha en super lørdagskveld!

klemmer, Marianne

Bekka sa...

Dette var helt fantastisk nydelige møbler - jeg hadde kjøpt det hvis jeg var dere!!
God bedring til deg :)
PS: Det ligger en liten utfordring/award til deg på bloggen min ;) Det er selvfølgelig helt frivillig om du ønsker å ta den videre :)
Klem fra Bekka

Anonym sa...

Hei, synes de er fine, men litt vel mye... Du har en god stil, men dette ble litt i overkant for min smak, hadde heller gått for døra som du hadde planer om:-)

Klem June