♥Jeg blir veldig glad om du legger igjen dine avtrykk , det blir også lettere for meg å finne deg ♥

søndag 31. oktober 2010

Ullern gård

I dag har jeg og ei venninne vært en tur innom Ullern gård. Jeg har ved flere anledninger kjørt forbi denne gangen var det på tide å ta turen innom. Låven er fylt opp av all slags antikviteter og et godt innslag av shabby chic.
Om det ikke ble handlet det helt store, da det ikke passet lommeboken helt denne gang var det i allefall mye inspirasjon å hente.

De har også en utrolig hyggelig kafe hvor det i dag ble servert en knallgod ærtesuppe.
Bildene er lånt fra deres hjemmeside. Ullern gård.

Klem Elisabeth


















En gledelig pakke i posten

Så fikk jeg den flotte kalenderen på lørdag. Min første give away premie :)
 Tusen takk til Gry med bloggen gry-minlilleverden.blogspot.com.


Tenkte jeg også skulle ha en egen give away om ikke så lenge... premier er allerede kjøp inn. Mitt "magiske" tall er 1300 klikk på min side. Jeg gleder meg.

Klem Elisabeth



torsdag 28. oktober 2010

Juleforberedelser med datteren

Jeg og min datter på 4 hadde en hyggelig stund sammen der vi skulle lage engler til jul. Det er ikke alltid like lett og forklare at mamma syntes rødt passer bedre til jul enn eksempelvis rosa.. Og hva da når de spør hvorfor, hadde egentlig ikke noe godt svar. Så engler med rosa ble det, må jo si jeg syntes de ble søte da.


Klem Elisabeth



tirsdag 26. oktober 2010

Endringer i stuen oppe


Hei,
jeg er i gang med endringer i deler av stuen oppe. Dvs. har vel egentlig ikke kommet i orden der siden vi flyttet inn. Jeg tror vi vil går for litt "enkel" innredning da dette er et rom som også benyttes mye av ungene til lek. Ser for meg godt med pledd og puter i sofaen, den er litt stram i uttrykket og vil forsøke og "myke" den opp med gode tepper osv. Stolene, fra Ikea var det opprinnelig stripet trekk på. De vil jeg nå bytte trekk på. Har ikke helt bestemt meg for valg av farge enda. Mye som heller mot det hvite, men klart det mest upraktiske.
Mulig grå eller beige.

En annen virkelig stor utfordring er vinduene, jeg har aldri hatt denne type vindu tidligere er er usikker på hvordan man benytter gardiner på disse. Nei ønsker ikke lameller.... noen som har forslag ??
Har vært greit uten nå i sommer men syntes selv det gir et lunt og godt inntrykk om vinteren med noe i vinduene, eller hva sier dere ?


Klem Elisabeth



mandag 25. oktober 2010

Det er tid for spa

Mandag kveld, det er tid for spa.
Mandag ny uke; nye muligheter !
Ha en super kveld alle sammen.

Klem Elisabeth





Award



Jeg har vært så heldig å få denne awarden fra Mio med den herlige bloggen Bare Mio.
Dette er min første award, tusen tusen takk, det er utrolig hyggelig ! Jeg setter stor pris på at du følger min blogging, og alltid hyggelige tilbakemeldinger.
Anbefaler deg å besøke hennes nydelige blogg BareMio.


Reglene for denne awarden er:
1. Takk den du har mottatt prisen fra.
2. Kopier awarden til bloggen din.
3. Fortell 3 ting du liker å gjøre.
4. Send prisen videre til 5 stk. du føler fortjener den.

3 ting jeg liker å gjøre :)

1. Jeg er hjemmekjær, trives hjemme med mine barn og min mann - og elsker å gjøre det hjemmekoselig.
2. Blogge, er ikke så lenge siden jeg startet med blogging. Digger det !
3. Å være i Danmark, sommerhuset. Nær sjø, nær nydelige København, shoppe, nyte og slappe av.

Denne ønsker jeg å gi videre til 5 bloggere jeg følger. Det er blogger jeg alltid kikker innom.



Du velger selv om du vil ta den med deg.


Klem Elisabeth


Et lite juleinnlegg

Hei og god formiddag.
Med mindre en to mnd. til jul er det mange av oss som er i full sving med juleproduksjon. Er så mange av dere som har utrolig flotte inspirerende blogger. I helgen fikk jeg sortert ut en del av mine gamle duker som ikke lenger er i bruk. Tenkte at disse må kunne benyttes på annen måte. Her er noen ideer. Inspirasjonen kommer ifra en fransk nettside. Lyslenke fås bla. kjøpt på Ikea til en rimelig penge. Da er det bare å klippe små filler og knyte på med eksempelvis silkebånd.

Klem Elisabeth



søndag 24. oktober 2010

Mauritius

Sitter i skrivende stund og mimrer :) Ser meg selv som heldig da jeg har fått oppleve vakkre Mauritius ved hele to anledninger. Jeg drømte en gang om paradis, så ble det virkelig da vi kom dit. For de av dere som har vært der vil muligens hevde det samme. Er utrolig vakker og ikke minst vennlig land. Vi har bodd på flere ulike hoteller og ville nå vise dere et av de virkelig eksklusive. Bare se på disse bildene.

Klem Elisabeth

Four seasons resort Mauritius


 

Se hva jeg har vunnet..

Jippi ! Jeg har vunnet denne flotte nostalgiske kalenderen ved en Give away hos Gry. Hun har en flott blogg og er absolutt verdt et besøk. Den er å finne på : http://gry-minlilleverden.blogspot.com
 Gleder meg til å få denne i posten.

mandag 18. oktober 2010

Vitrineskap

Dette søte vitrineskap ble funnet på loppemarked. Det var opprinnelig grønt. Har fått 3 strøk med høyglas -farge bomull. Har deretter pusset det litt for å få frem noe av det grønne. Ble satt på nye knotter og papir er benyttet inni for å gi det litt farger. Har nå fått sin plass hos Emma Victoria.

Klem Elisabeth

Hjertekrans

Her om dagen var jeg og ungene på skogstur, vi jaktet på hvit mose. To store poser ble plukket.
I dag fikk vi laget et par kranser. Et fint høstinnslag i heimen, likefint som pynt til jul som nå nærmere seg.
Hjertet ble laget av tykkere ståltråd. Deretter ble mosen festet med tynnere ståltråd. Jeg hadde noen "plastikk steiner" jeg festet på kransen for å lage den litt annerledes. Slik ble resultatet.

Klem Elisabeth


fredag 15. oktober 2010

Tallerkenhylle

Hei, endelig fredag.
Helgen er vel noe av de fleste av oss ser frem til :)
Jeg vil vise dere denne tallerkenhyllen, i Nannestad ( ikke kjent for alle - der jeg bor) er det en liten gård som holder åpent lørdag & søndag hvor de selger ja la oss si lopper. Jeg kom i allefall over to tallerkenhyller for en tid tilbake. De var trehvite men med litt maling ble de kjempe fine.
Prisen var også kjempe fin, 100 kr. for begge. Den ene ble gitt bort til en venninne, den andre henger nå på mitt kjøkken. I dag ser den slik ut.

Klem Elisabeth





torsdag 14. oktober 2010

Hvite nyanser

Sitter med Pcèn i fanget og koser meg med diverse blogger. Kom over en masse flotte franske blogg sider, og har fått en hel masse nye ideer. La deg inspirere. Se bare på noen av disse bildene, utrolig flotte hvite nyanser ! CHIC-LANDLIG ROMANTIKK-

Klem Elisabeth








tirsdag 12. oktober 2010

Danmark er mitt hjerte nær

Vi er ofte i Danmark da min samboer er dansk..
For to år siden kjøpe vi oss et sommerhus der nede. Vejby strand en bitteliten time ifra København.  (vil blogge mer om dette senere).
Som mange av oss vet er jo Danmark kjent for å produsere utrolig mye flott brukskunst av god kvalitet.

Det fortvilende i det hele er jo at mange av butikkene her hjemme tar inn en del av disse produktene, men til meget forhøyet pris. Jeg har selv et par faste steder jeg alltid besøker når jeg er der nede. Som foreksempel denne, Enggarden. Skulle desverre ønske deres nettside var noe bedre da jeg selv mener de viser for lite av deres utvalg.

Men er man i butikken er det noe annet. Det er som å komme til himmels. De har utrolig mye flott, de har utrolig hyggelige priser samt en service som er helt utenom det vanlige.




Mye av det jeg har handlet har jeg i sommerhuset, men en og annen liten ting blir pakket ned etter ferier og tatt med hjem. Slike små lykter som dette, koster nesten ingenting er å få i alle varianter. Det er også så hyggelig nettopp på denne årstiden med levende lys. Om sommeren er de også utrolig fine og henge ute, enten på en terrasse eller hva med i et tre eller en busk.
Kanel, jeg tenker snart jul..




Blomst, siste rest av høsten

 





mandag 11. oktober 2010

Før og etter

Vi hadde et lite uhell på jobben i dag. Et stort vindu knuste, eksploderte. Jeg er som kråka tiltrekkes av alt som blinker og skinner, og fikk med en gang en idè. Dette glasset kunne brukes - jeg har limt glass på kjedelige te-lysholdere. Se så fint det ble !


Confetti Jessheim Storsenter

Det er en utrolig flott interiør & møbel forretning på Jessheim Storsenter men navnet Confetti.

Jeg må alltid innom når jeg er der og finner alltid noe jeg ønsker å ta med hjem. Et av mine siste kjøp var to kjempe søte glasskuler, jeg kjøpte med noe blonde bånd og henge de opp med. De fører en rekke ulike merker og deres møbler er utrolig flotte. De er ikke masseprodusert og her vil helt sikkert den kresne også kunne finne et og annet møbel de ønsker å ha i hus. Robust & landlig er stikkord.


Noen av merkene de fører er :

Borg Ramme & Gave
Ester & Erik
Brødremoen
Covent Garden
Crema
Det gamle apotek
Ester & Erik
Handelshuset
Kayene
Martinsen
Miljøgaarden
Nomi
Nordal
Roggens import
Sagen
Sia
Udesen
Vinding

søndag 10. oktober 2010

Har vært en utrolig flott dag i dag. Var på besøk hos min søster i dag med ungene. Flott høst idyll på gården, er fryktelig irritert over at jeg glemte camera i dag. Da ungene løp rundt i løvet - mamma se det snør blader ! I alle høstens praktfulle farger :)

Noe jeg har bilde av er bestikk; dette gamle bestikket er fra min mor. Har pusset det litt og det ligger nå i en kurv. Har man fint bestikk, hvorfor ikke vise det. Jeg syntes det pynter opp. Så har man også lettere for å benytte det, og det er jo litt hyggelig det også.

tirsdag 5. oktober 2010

Linstoff

Regn og vind pisker i husveggene, høsten er ankommet. Mange av oss kryper inn til hvert vårt nå som mørket senker seg.. Jeg for min del syntes dette er en hyggelig årstid.
Er så hyggelig å krype opp i sofakroken på kvelden.
Masse levende lys, en god kopp te og et par kubber i peisen.
Kjøpte inn litt linstoff og noe blondebånd, hyggelig å pusle med på kvelden. Lavendelpose & hjerte :)