♥Jeg blir veldig glad om du legger igjen dine avtrykk , det blir også lettere for meg å finne deg ♥

onsdag 15. desember 2010

Paul Massey

Onsdag og godt inn i uken.. kun 9 dager igjen. Jeg løper rundt for å karre til meg de siste julegavene, noen som kjenner seg igjen... ?
Har tanker om å starte tidligere hvert år, men kommer brått på hver gang. Det irriterer meg egentlig litt, tenk hvor deilig det ville vært å bare slappet helt av nå i førjulstiden. Er sikkert mange av dere som er kommet dit allerede, men jeg ja jeg løper femdeles.

Jeg har ikke tid til å gjøre så mye hjemme heller om dagen, hvor blir det av alle timene ?? Men har alltid tid til å bli inspirert. Er nok mange av dere som har hørt om Paul Massy, han tar fantastiske bilder ! Se bare på noen av disse. Jeg liker å se på flotte interiør bilder, det kan ofte være små detaljer jeg "plukker" med meg og putter inn i mitt eget hus :)

Ha en flott onsdag - jeg må snart løpe... ut å handle mer...

Klem Elisabeth


4 kommentarer:

Bekka sa...

Så flotte bilder :)
Jeg har bare et par smågaver igjen ellers var vi ferdig med alt før desember og det var veldig deilig! Lykke til med de siste innkjøpene dine!
Klem fra Bekka

Janne sa...

Jeg kjenner meg ganske godt igjen ja....Hvert år skal jeg være ferdig i okt/nov for så å kose meg i desember...men klarer det liksom ikke.

Nydelige inspirasjonsbilder:)
Klem fra Janne

Gry sa...

Stilige bilder! Rått og rustikt!! Ja, dagene bar flyr av sted nå.. Ikke mye tid til blogg, men hyggelig år en får tid til å ta runden. Ja, vi løper og løper.. hi hi... mye som skal på plass før julefreden kan senke seg ;) Jeg fikk de siste gavene i hus i dag, så nå er det pynting og ordning av hus som gjenstår.

Kos deg videre disse førjulsdagene kjære deg ♥♥ Klem fra meg

Hjertedamas blogg sa...

Nydelige bilder:DDD Klemz