♥Jeg blir veldig glad om du legger igjen dine avtrykk , det blir også lettere for meg å finne deg ♥

søndag 5. desember 2010

Ventetiden

Advent:
Advent er en slags forkortelse af det latinske "Adventus Domini", som betyder "Herrens komme". Det henviser til Jesu fødsel den 25 december. Innen for kirken er adventstiden ment som en slags  forberedelsestid, hvor man indstiller seg på årets største kristne fest. 

Forberedelser eller ventetid, ja... for mange blir tiden lang. Som Mathias sa: hvorfor kan vi ikke bare åpne alle pakkene i pakkekalenderen, så får vi jo juleaften i dag :) Ikke alltid så enkelt å forklare.

Ventetiden ble i dag gikk med til snømåking og baking av kanel snurrer. Joachim og Mathias er mestere på dette. Riktig danske kanelsnurrer som legger seg gost runt om hoftene.Mmmm nam nam. Da kommer snart kaffebesøket,,

Dere må ha en flott 2 advents søndag.

 Trappeoppgangen
 Vi tenner to lys
 Smått fra vinduskarmen
 Her jobbes det
Vi baker og vi baker

Klem Elisabeth

3 kommentarer:

Susanne sa...

Tusen takk for koselig hilsen hos meg!!! Så fin blogg du har og masse flotte inspirerende bilder!!! Ønsker deg en fin 2. søndag i advent!!!
Klemmer

Mie sa...

http://miesmirakler.blogspot.com/2010/12/julestrmpe-og-award.html

Award til deg på bloggen min, helt frivillig å ta den med :) Så koselig med baking, nå fikk jeg sabla lyst på kanelsnurrer! men først må jeg vel prøve meg på brente mandler nå som jeg fikk din oppskrift ;) *♥*

Har en drøm... sa...

Hei og takk for hyggelig hilsen hos meg:)
Her inne hos deg var det jo sååå koselig, jeg kommer garantert tilbake hit og;)

Ha en herlig, ny uke!

Klem Line