♥Jeg blir veldig glad om du legger igjen dine avtrykk , det blir også lettere for meg å finne deg ♥

søndag 14. november 2010

Blir ikke alltid som man ønsker det..

Har hatt en utrolig hyggelig helg hos min søster. Vi har ikke mer enn en 10 minutters avstand med bil, alikevel ble det overnatting hele helgen med ungene. Kjempe hyggelig. Masse god mat, og vi fikk jo laget et par ting også.

Fikk et tips ifra siden til Mattisheimen her om dagen (kjempe flott blogg forøvrig). Lampeskjermen hadde fått nye "klær". Så jeg tenkte dette må jo gjøres, jeg hadde jo et par røde grelle lampeskjermer liggende som ikke kom til nytte. Jeg valgte å bruke linstoff og la det lagvis da jeg ville ha en litt røff look på skjermen. Alt så jo ut til å være som jeg ønsket det, helt til jeg satte skjermen på lampen. 

Dette ble jo helt mislykket, men tenkte hvorfor ikke bare vise det som et eksempel på hvordan man ikke skal gjøre det ! :) Jeg har en skjerm igjen - gjør ikke denne feilen en gang til. Se le og lær ..

Ta endelig turen innom mattisheimen å se hvordan det kan gjøres...

En riktig så god søndag kveld alle sammen.

Klem Elisabeth

Ikke helt tørr enda..

uff grusomt !


1 kommentar:

Mattisheimen sa...

Huff, og huff! Ler litt her, selv om det IKKE er meningen :)

Om det er noe trøst, så kunne sikkert jeg og ha bommet litt der. Nå var jeg så heldig at mine skjermer var HVITE i utgangspunktet, så da slapp jeg gjennskinnet av rødt.
Er det mulig å få av det røde stoffet tror du? Hvis det er det, så blir det nok kjempefint!

Lykke til videre!

En liten trøsteklem fra Renate